Hesabım
    "Creed 3" Yıldızları Michael B. Jordan ve Jonathan Majors, Yeni De Niro & Pacino İkilisi Olmak İstiyor

    "Creed 3"te ilk kez bir araya gelen ikili, birlikte rol alacakları yeni projeler istiyor.

    Beyazperde

    Rocky spinoff'u Creed'in 3. filmi "Creed III: Efsane Devam Ediyor"da hem başrole dönen hem de yönetmenliği üstlenen Michael B. Jordan ve Adonis Creed'in eski düşmanı olarak karşısına çıkan Jonathan Majors, gelecekte yeni projelerde birlikte rol almaya devam etmek istiyorlar.

    Filmin tanıtım kampanyaları kapsamında New York Times ile konuşan ikili filmin çekim sürecinde gelişen arkadaşlıklarından bahsetti. Jordan, ilk yönetmenlik denemesi için kendi üstünde büyük bir baskı kurduğunu ve bunun Jonathan Majors'ın role seçilme sürecine de yansıdığını, ama sonuçta bu projenin kendisi için ne anlama geldiği konusunda dürüstçe yaklaştığını belirtti.

    Majors, Jordan'a katılmayı kabul ettikten sonra, ikilinin dostluğu filmin yapımına yön verdi. Majors, Jordan'ın rolüne ilişkin algısının kendisi için en önemli tepki olduğunu ortaya koyuyor. Majors, "Ben en çok onun ne düşündüğünü umursuyordum" dedi.

    Birbirlerine olan bariz saygıları arasında Jordan, gelecekte Majors ile tekrar birlikte çalışmayı planladığını doğruladı ve Majors da Jordan ile olan ortaklığına bir benzetmeyle ekleme yaptı: "De Niro ve Pacino."

    Her ikisi de otuzlu yaşlarında başarılı aktörler olan Majors ve Jordan'ın, Oscar Ödül'lü Robert De Niro ve Al Pacino'nun "The Godfather: Part II", "Heat", "The Irishman" ve "Righteous Kill" filmlerinde ortaya koyduğu gibi, beğenilen projelerde birlikte rol almaya devam etmelerini dört gözle bekliyoruz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top