Hesabım
    "Çığlık 6"dan Rekor Açılış!

    ABD Box Office'te bir numaraya yerleşen film serinin en iyi açılışına imza attı.

    Paramount Pictures

    Amerika gişesinin yeni lideri olan "Çığlık 6" 44.5 milyon dolarlık açılış hasılatıyla, tüm serinin en yüksek açılışına imza attı. İkonik korku serisinin bundan önceki açılış rekoru 2000 tarihli "Çığlık 3"ün elindeydi ve 34 milyon dolardı.

    Film, Kuzey Amerika gişesindeki 44.5 milyon dolarına ek olarak diğer pazarlardan da 22.6 milyon dolar kazandı ve toplamda 67.1 milyon dolarla Paramount Pictures için etkileyici bir başlangıç yaptı. Serinin geçen yıl vizyona giren 5. filmi açılış hafta sonunda 30 milyon dolar kazanmıştı.

    Geçtiğimiz hafta gişenin liderliğini eline geçiren "Creed III: Efsane Devam Ediyor" tahtını uzun süre koruyamadı. Film bu hafta sonunda 27.2 milyon dolar kazançla ikinci sıraya gerilerken; gişenin üçüncü sırasına vizyonun yeni filmlerinden biri olan "65" yerleşti. Adam Driver başrollü bilim kurgu ve aksiyon filmi "65" genellikle ortalamanın altında yorumlar aldı ve 12.3 milyon dolarlık bir açılış hasılatına ulaştı.

    Kuzey Amerika'daki toplam kazancı 200 milyon dolara yaklaşan "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" vizyondaki dördüncü hafta sonunu 7 milyon dolarla kapattı. Amerika gişesinin ilk beşini tamamlayan film ise 6.2 milyon dolar hasılat elde eden "Cocaine Bear" oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top