Hesabım
    Disney'in "Perili Köşk" Filminden Altyazılı Fragman!

    28 Temmuz'da sinemalarda!

    Disneyland'de yer alan Perili Köşk'e dayanan yeni korku - komedi filmi "Perili Köşk"ten (Haunted Mansion) altyazılı fragman yayınlandı. Aslında Kasım ayında vizyona girmesi planlanan film, ertelenen "The Marvels"ın yerini aldığı için 28 Temmuz'da sinemalarda olacak.

    Film, yeni bir hayata başlamak isteyen bir doktor (Rosario Dawson) ve 9 yaşındaki oğlunun (Chase Dillon), New Orleans'ta devasa bir malikaneye taşınmasını anlatıyor. Malikane inanılmaz bir şekilde çok uygun fiyatlıdır, ancak anne ve oğlu çok geçmeden evde yalnız olmadıklarını fark ederler!

    Eve doğaüstü bazı varlıkların musallat olduğunu fark ettiklerinde yardım için tuhaf bir ekibe danışırlar: Bir rahip (Owen Wilson), eskiden başarısız bir bilim adamı olan paranormal uzmanı (LaKeith Stanfield), bir Fransız Mahallesi medyumu (Tiffany Haddish) ve huysuz bir tarihçi (Danny DeVito). Peki bu ekip evin hayaletlerden ve hortlaklardan arındırılmasına yardım edebilecek mi?

    Filmin kadrosunda ayrıca Hatbox Ghost rolünde Jared Leto, Madame Leota rolünde Jamie Lee Curtis, Winona Ryder, Dan Levy ve Hasan Minhaj da var. Disney, aynı temayı 2003 yapımı "Perili Köşk" filminde de işlemişti ve gişede başarısız olan bu filmde, ailesiyle Perili Köşk'e yerleşen doktor rolünde Eddie Murphy rol almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top