Hesabım
    Guy Ritchie'nin "Aladdin" Devam Filmine Ne Oldu?

    Aladdin'i canlandıran Mena Massoud "Aladdin 2" hakkında konuştu.

    Disney

    Guy Ritchie'nin sevilen Disney animasyon klasiği “Aladdin”in canlı aksiyon yeniden çevriminde Aladdin karakterini canlandıran aktör Mena Massoud,, beklenen devam filmine dair pek de sevindirici olmayan bir güncelleme paylaştı ve filmin olası görünmediğini söyledi.

    Massoud'a, Cin rolüyle Will Smith'in eşlik ettiği film, karışık eleştirilere rağmen gişede oldukça başarılı olmuş ve dünya çapında 1 milyar doların üstünde hasılat elde etmişti. Bu başarının ardından, 2020 başlarında bir devam filmi konuşulmaya başlandı. Disney, "Aladdin 2"nin hikayesini belirlemesi için John Gatins (Flight) ve Andrea Berloff'u (Straight Outta Compton) işe aldı.

    Ritchie'nin de Massoud, Smith ve Naomi Scott ile birlikte geri dönmesi bekleniyordu ve yönetmen Collider ile geçen hafta yaptığı bir röportajda, ilk filmi çekmenin "harika bir deneyim" olduğunu ve bir devam filmi çekmeyi "çok istediğini" söyledi. ancak şimdilik yalnızca bazı fikirlerin tartışıldığını da belirtti.

    Filmle ilgili son güncellemeyse Mena Massoud'dan geldi. Oyuncu, bir hayranının kendisine devam filmi hakkında sorduğu soruya "Pek olası değil" diyerek cevap verdi.

    Massoud, "Aladdin"in gösterime girmesinden sonra "tek bir seçmeye" katılmadığını söyleyerek gündem olmuştu. Mısırlı-Kanadalı aktör o zamandan beri "Run This Town" ve "The Royal Treat" gibi filmlerde ortaya çıktı ve Hulu'nun "Reprisal"ında önemli bir rol oynadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top