Hesabım
    "Shazam!" Yıldızı Zachary Levi, Dwayne Johnson'ın Filme Müdahalesi Hakkında Sessizliğini Bozdu

    Görünüşe göre Black Adam gerçekten de Shazam'ın en büyük düşmanı!

    .

    "Shazam! Fury of the Gods" filmi hakkında The Wrap'ta yayınlanan bir rapor, "Black Adam" filminin yıldızı Dwayne Johnson'ın, Zachary Levi'nin Shazam karakterini içeren bir jenerik sonrası sahnesini kesinlikle reddettiğini ortaya koydu.

    Çizgi romanlarda Black Adam, Shazam'ın en önemli düşmanıdır ve aralarında Büyücü'nün gücünü kullanma hakkı konusunda anlaşmazlık vardır. Adam, kendisine böylesine büyük bir sorumluluğu taşıma fırsatı verildiğinde, Eski Mısır'da doğmuş olarak tasvir edilir. Bir kötülük onu yozlaştırıp bir şekilde baştan çıkardıktan sonra, Adam güçle sarhoş olur ve artık şimşeği göğsünde taşımak için doğru kişi olarak görülmez.

    Dwayne Johnson'ın Black Adam olarak DC Evreni'ne katılması planladığında karakter, o dönem için geliştirilen Shazam filminde bir yan karakter olarak yer alacaktı. Ancak aradan geçen yıllarda planlar değişti ve Black Adam kendi solo filmiyle izleyici karşısına çıktı. Bu filmde Shazam'dan hiç bahsedilmiyor, onun yerine Black Adam'ın ancak Superman ile eş değer olabileceği ima ediliyordu. Dwayne Johnson da kendi karakterinin DC'deki ağırlığının Superman ile eş değer olmasını, Black Adam devam filmlerinde Superman ile savaşmak istediğini defalarca dile getirdi. Aktörün Henry Cavill'in geri dönüşü için de bizzat uğraştığı biliniyor.

    Ne var ki "Black Adam" ne pozitif yorumlar aldı ne de gişede başarılı bir performans gösterdi. Üstüne bir de DC Departmanı'nın başına gelen James Gunn, bu evreni yeniden şekillendirmek için kolları sıvayınca Dwayne Johnson da Henry Cavill de yeni DC Evreni'nin dışında kaldılar.

    The Wrap'taki rapora göre, "Shazam! Fury of the Gods"ın jenerik sonrası sahnesinde, "Black Adam" filminde önemli bir konumda olan Justice Society üyelerinin yer alması planlanmıştı. Ancak Dwayne Johnson, bu fikri kesinlikle reddetti ve filmin yönetmeni David F. Sandberg, son anda filmde şu anda var olan sahneyi eklemek durumunda kaldı. Dwayne Johnson'ın ayrıca, "Black Adam"ın jenerik sonrası sahnesinde Zachary Levi'nin Shazam'ıyla aynı sahnede olmayı reddettiği de ortaya çıktı.

    Bu haberlerin ardından Dwayne Johnson herhangi bir açıklama yapmazken, Zachary Levi bir hayranının The Wrap'taki haberi özetleyen Instagram hikayesinin ekran görüntüsünü paylaştı ve "Gerçek sizi özgür kılar." notunu düştü. Levi böylece yaşananları onaylamış oldu.

    Zachary Levi
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top