Hesabım
    Robert Downey Jr. ve Robert Pattinson, Adam McKay'in Yeni Filminde Buluşuyor!

    Adam McKay'den bol yıldızlı bir kara komedi daha geliyor.

    Beyazperde

    "The Big Short", "Vice", "Don't Look Up" gibi filmlere imza atan Adam McKay'in yeni filminde Robert Downey Jr. ve Robert Pattinson başrolü paylaşacak.

    Alegorik bir komedi olacağı belirtilen "Average Height, Average Built" adlı filmde Robert Pattinson, siyasete atılmaya karar veren ve yasaları "katil-dostu" şekilde değiştirmek isteyen bir seri katili canlandıracak. Filmin her zamanki Adam McKay filmleri gibi yıldızlarla dolu bir kadroya ve oldukça yüksek bir bütçeye sahip olacağı tahmin ediliyor.

    Yönetmen son filmi "Don't Look Up"ı Netflix için çekmişti ve filmin izlenme oranları son derece başarılı olsa da günümüzün dijital platform ekonomilerinde "Average Height, Average Build" gibi bir filmin kendisine yuva bulması pek kolay değil.

    Film hakkındaki tüm bu detaylar ilk olarak Puck News tarafından ortaya atıldı ve henüz herhangi bir isimden resmi bir açıklama gelmedi.

    Robert Downey Jr.'ın adı bugün bir proje ile daha ilişkilendirildi. Paramount Pictures, Alfred Hitchcock klasiği "Vertigo"yu yeniden çekecek ve filmin yapımcılığını üstlenen Downey'nin başrolü oynamayı düşündüğü de belirtiliyor. Robert Pattinson ise yakın zamanda Bong Joon-Ho'nun "Mickey 17" adlı bilim kurgu filminin çekimlerini tamamladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top