Hesabım
    Doğu Yücel'in Romanından Uyarlanan, Kadir Doğulu Başrollü "Mitat" Filmine İlk Bakış

    İlk fragmanı yayınlanan film 7 Nisan'da sinemalarda!

    Başrolünü Kadir Doğulu'nun üstlendiği "Mitat" filmi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Filmin merakla beklenen ilk fragmanı da yayınlandı. Doğu Yücel'in "Kimdir Bu Mitat Karaman?" adlı polisiye mizah romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Süleyman Arda Eminçe oturuyor. Filmin senaryosunu da Doğu Yücel ve yönetmen Eminçe birlikte kaleme aldılar.

    "Mitat" evden işe, işten eve gidp gelen son derece sıradan ve silik bir adam olan Mitat Karaman'ın bir gece zil çalınca uyanıp diyafon düğmesine basarak apartman kapısını açmasıyla alt üst olan hayatını anlatıyor.

    Filmde Kadir Doğulu'ya İpek Filiz Yazıcı, Bülent Çolak, Dilek Serbest, Sinan Albayrak, Zeliha Çetinkaya, Eva Dedova, Biğkem Karavus, Beril Acar, Beyti Engin gibi zengin bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

    Kimdir Bu Mitat Karaman, Doğu Yücel'in sinemaya uyarlanan ilk kitabı değil. Yazarın 2002 yılında çıkan "Hayalet Kitap" isimli romanı, Yağmur Taylan & Durul Taylan tarafından "Okul" adlı korku filmine uyarlandı. Uyarlama senaryoyu da kendisi kaleme alan Yücel, Taylan Biraderler'in ikinci filmi olan "Küçük Kıyamet"in de senaryosunu yazmıştı.

    "Mitat" 7 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top