Hesabım
    ABD Box Office: "John Wick 4" Seri Rekorunu Kırdı!

    "John Wick 4" 73.5 milyon dolar açılış hasılatıyla Amerika gişesinin zirvesine yerleşti.

    Lionsgate

    John Wick serisinin son filmi "John Wick: Chapter 4" vizyondaki ilk hafta sonunda 73.5 milyon dolar hasılatı elde ederek açılışını Amerika gişesinin ilk sırasında gerçekleştirdi.

    Serinin ilk filmi 2014 yılında 14 milyon dolar ile açılmıştı. Giderek büyüyen hayran kitlesi her filmin gişedeki başarısını katlayarak artırırken, "John Wick: Chapter 2" 30.4 milyon dolar ile "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" ise 56.8 milyon dolar hasılat ile açılışını gerçekleştirdi.

    Amerika gişesindeki başarılı performansıyla seri rekorunu kıran filmin uluslararası alanda da büyük bir açılış hasılatına imza attı ve yine serinin en başarılı filmi oldu. Film vizyona girdiği 71 ülkede gişenin ilk sırasına yerleşti ve dünya çapında toplam 137.5 milyon dolar kazandı. Serinin son filminin küresel gişedeki toplam kazancı 328 milyon dolar olmuştu. "John Wick 4"ün vizyon yolculuğunu çok daha yüksek bir kazançla tamamlayacağını şimdiden söyleyebiliriz.

    "John Wick 4"ü takip ederek Amerika gişesinin ikinci sırasında yerleşen "Creed III" vizyondaki dördüncü hafta sonunu 10.4 milyon dolarla kapatırken, "Shazam! Fury of the Gods" 9.7 milyon dolarla üçüncü sıraya yerleşti.

    Gişenin dördüncü sırasında 8.4 milyon dolarlık hafta sonu hasılatı "Scream 6" var. Beşinci sırada ise 3.3 milyon dolar ile bilim kurgu ve aksiyon filmi "65" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top