Hesabım
    Adam McKay "Average Height, Average Build" Filminin Kadrosunu Büyütüyor!

    Robert Downey Jr. ve Robert Pattinson'lı filmin kadrosu büyüyor.

    .

    Geçtiğimiz hafta, "The Big Short", "Vice", "Don't Look Up" gibi filmlerle tanınan Adam McKay'in yeni filminde Robert Downey Jr. ve Robert Pattinson'ın rol alacağı ortaya çıkmıştı.

    "Average Height, Average Built" adlı filmin oyuncu kadrosundaki iki ismin varlığı resmen doğrulanırken, kadrodaki diğer yıldızlar da açıklandı. Amy Adams, Forest Whitaker ve Danielle Deadwyler da bu seri katil - kara komedi filminde rol alacaklar. McKay genellikle yıldızlardan oluşan kalabalık kadroları yönettiği için oyuncu kadrosundaki isimlerin bununla sınırlı kalmayacağı tahmin ediliyor.

    Robert Pattinson filmin başrolünde yer alacak ve hikayenin merkezindeki seri katile hayat verecek. Hikaye bu seri katilin siyasete atılmasını ve yasaları "katil-dostu" şekilde değiştirmeye çalışmasını ele alacak. Adam McKay'in diğer filmlerinde olduğu gibi alegorik bir kara komedi olacak film, şu anda kendisine bir stüdyo ya da bir yayın platformu arıyor.

    McKay, projenin siyasi yelpazenin her iki tarafına da hitap edeceğini söylüyor, ancak görünüşe göre senaryoyu okuyan herkes aynı fikirde değil. Birçok stüdyo bunu çoktan geçti, diğerleri ise maliyetinin çok yüksek olduğu bildirilen filmin ekonomisini çözmek için daha fazla zaman ayırıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top