Hesabım
    "Indiana Jones and the Dial of Destiny" Cannes Film Festivali'nde Prömiyer Yapacak

    Beşinci Indiana Jones filminin ilk olarak Cannes izleyicisiyle buluşması planlanıyor.

    .

    Geçen yılki görkemli "Top Gun: Maverick" prömiyerinin ardından, Cannes Film Festivali'nin bu yıl ağırlayacağı Hollywood blockbuster filmi merakla beklenen "Indiana Jones and the Dial of Destiny" olacak gibi duruyor. Varitey'nin bildirdiğine göre, filmin festivalin ikinci ya da üçüncü gününde izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    Bu, Indy'nin Cannes'a ilk gidişi değil. Steven Spielberg imzalı, 2008 yapımı dördüncü filmi "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" da prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirmişti.

    Harrison Ford'un ikonik rolüne son bir kez geri döndüğü beşinci film, 1969 yılında geçiyor ve filmin Paperclip Operasyonu (ABD Hükümeti tarafından bilimsel bilgileri karşılığında af verilen Nazi bilim adamları) ve Sovyetler Birliği'ne karşı uzay yarışı ile bir şekilde bağlantılı olacağı biliniyor.

    Filmde, Indiana Jones'un vaftiz kızı Helena olarak Phoebe Waller-Bridge, Nazi bağlantılı tehlikeli bir bilim adamı olarak Mads Mikkelsen, Indy'nin eski bir dostu olarak Antonio Banderas da rol alıyorlar. Ayırca John Rhys-Davies de Salah rolüyle seriye geri dönüyor.

    Yönetmen koltuğunda James Mangold'un oturduğu "Indiana Jones and the Dial of Destiny" 30 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top