Hesabım
    Vincent Cassel ve Samuel L. Jackson'dan Aksiyon - Gerilim Filmi Geliyor: "Damaged"

    Çekimler İskoçya'da başladı.

    Beyazperde

    Efsane isimler Samuel L. Jackson ve Vincent Cassel yeni bir aksiyon - gerilim filmi için bir araya geliyorlar. "Damaged" adlı filmin yönetmen koltuğundaysa "The Expanse", "Killing Eve" gibi dizilerde yönetmenlik yapan Terry McDonough oturuyor.

    "Damaged", beş yıl önce araştırdığı bir vakadaki seri katilin suçları ve ardında bıraktığı olay yerleriyle örtüşen yeni suçların ortaya çıktığı İskoçya'ya giden Chicago'lu bir dedektifin hikayesini anlatıyor. Dedektifin kız arkadaşının da aynı seri katil tarafından katlediği biliniyor ve bu durumun dedektifin işi ile özel hayatının sınırlarını bulanıklaştırmasına yol açarak, hikayede bir çatışma yaratacağı tahmin ediliyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Gianni Capaldi (A Day to Die), Kate Dickie (Game of Thrones) ve John Hannah (The Mummy) gibi isimlerin yer aldığı filmin yapımında, Red Sea Media ve Bondit Media Capital ile İskoç yayıncı Stream Digital iş birliği yapıyor. Çekimler şu anda İskoçya'da devam ediyor.

    Filmin yapımcılığını üstlenen Paul Aniello ve Roman Kopelevich, projeye "sevgi" beslediklerini ifade ederek, "Birkaç yıldır bu projeyle ilgileniyoruz ve böylesine harika bir oyuncu kadrosu ve ekibi çekmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Dağıtım dünyasındaki ortaklarımıza getirmek için sabırsızlanıyoruz" dediler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top