Hesabım
    Brie Larson "Hızlı ve Öfkeli 10" Filmindeki Karakterini Açıkladı

    Seriye bu filmle katılan Brie Larson, canlandırdığı karakterin detaylarını açıkladı.

    .

    Hızlı ve Öfkeli serisinin 10. filmi için kadroya katılan Brie Larson, filmde canlandırdığı karakterle ilgili yeni ayrıntılar paylaştı.

    "Hızlı ve Öfkeli 10" uzun soluklu bu serinin iki filmlik final bölümünün ilk kısmı olacak. Louis Leterrier'in yönetmen koltuğuna oturduğu filmde; Vin Diesel, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, John Cena, Charlize Theron, Cardi B, Helen Mirren, Michael Rooker ve Scott Eastwood daha önceki rollerine geri dönüyorlar.

    Seriye yeni katılan isimler arasında ise Brie Larson'ın yanı sıra Jason Momoa, Daniela Melchior, Rita Moreno ve Alan Ritchson yer alıyor. Jason Momoa'nın gizemli karakterine dair ayrıntılar da geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmış ve aktörün, "Hızlı ve Öfkeli 5"te öldürülen uyuşturucu baronu Hernan Reyes'in oğlu Dante Reyes'i canlandıracağı açıklanmıştı.

    "Hızlı ve Öfkeli 10"da Seyircileri Büyük Bir Sürpriz Bekliyor

    Brie Larson ise filmde Tess adında bir karaktere hayat verdiğini ve Tess'in serinin daha önceki filmlerinde Kurt Russell tarafından canlandırılan Mr. Nobody karakterinin kızı olduğunu söyledi. Mr. Nobody son olarak "Hızlı ve Öfkeli 9"da kısa bir an göründü ve içinde bulunduğu uçak düşürüldüğü için hayatta olup olmadığı bilinmiyor.

    Larson, Tess hakkında şu detayları paylaştı: "Babasının kurduğu, Dom'un yanında duran ve Toretto ailesinin yanında duran mirasına inanıyor ve bunun için mücadele ediyor.

    Dom, güçlü bir zihne sahip olduğunu biliyor ve onunla konuşmak için elinden geleni yaptığına kesinlikle saygı duyuyor ve güven inşa etmek istiyor. Tess'ten istediği şey bir test. Mesela, eğer bu imkansız bir görevse ve o bunu başarabiliyorsa, o zaman bu ömür boyu ailededir."

    "Hızlı ve Öfkeli 10" 19 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top