Hesabım
    "Succession" Yıldızı Matthew Macfadyen "Deadpool 3"ün Kadrosuna Katıldı

    Emmy ödüllü oyuncu Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'a eşlik edecek.

    HBO

    HBO'nun çok beğenilen dizisi "Succession" geçen hafta sonu başlayan final sezonuyla birlikte sona yaklaşırken, dizinin sevilen yıldızlarının bundan sonraki projeleri merakla bekleniyor. Deadline'ın bildirdiğine göre, dizinin Emmy ödüllü oyuncusu Matthew Macfadyen'in (Aşk ve Gurur, Ripper Street) sıradaki projesi "Deadpool 3" olacak.

    Shawn Levy'nin yönettiği filmde, Ryan Reynolds bir kez daha Deadpool rolüne dönerken, Hugh Jackman da X-Men filmlerindeki karakteri Wolverine'i bir kez daha canlandırmaya hazırlanıyor. Karakterin "Logan"daki ölümüne rağmen bu filme nasıl dahil olacağı gizemini korusu da çoklu evren hikayeleri sayesinde artık Marvel dünyasında hiçbir şey imkansız değil!

    "Deadpool 3"ün oyuncu kadrosunda ayrıca Emma Corrin var. "The Crown" yıldızı Corin'in filmin kötü karakterini canlandırması bekleniyor. Diğer yandan Matthew Macfadyen'in rolü henüz belli değil, ancak filmin Deadpool ve Wolverine arasındaki sürtüşmeyi yaratmaya yardımcı olan bir "üçüncü tekerlek" aradığı bildiriliyor. Bu durumda Macfadyen'in büyük olasılıkla bu karakteri canlandırmak üzere kadroya girdiğini söyleyebiliriz.

    Deadpool ve Wolverine bu filmle birlikte resmen Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olacak, film ise MCU'nun ilk R-derecelendirmesine sahip (çocuklar için uygun olmayan) filmi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top