Hesabım
    Yeni Pixar Animasyonu "Elemental: Doğanın Güçleri"nden Dublajlı Fragman!

    Pixar'ın yeni animasyonunda zıt kutuplar birbirini çekiyor...

    Pixar'ın 16 Haziran'da vizyona girecek yeni filmi "Elemental: Doğanın Güçleri"nden Türkçe dublajlı resmi fragman yayınlandı. Film, birbirine dokunamayan su ve ateşin aşkını anlatıyor.

    Hikaye, bir dizi elementin (hava, toprak, su ve ateş) yaşadığı ve çalıştığı Element Şehri'nde geçiyor. Alev (Ember), Ateş Mahallesi'nde her zaman evine ve babasına yakın olan, zeki bir kadındır.

    Dev çam ağacı benzeri binaların, şelale gökdelenlerin, kasırga şeklindeki Cyclone Stadyumu adlı arenanın ve daha fazlasının olduğu bu dünyayı keşfetmek için nihayet konfor alanından çıktığında, yolu Su Çocuk ile kesişir. İkisi arasındaki ilişki giderek derinleşir ama Element Şehri'nin değişmez bir kuralı vardır: Elementler karışamaz!

    Filmin yönetmeni Peter Sohn, Collider'a verdiği röportajda bu imkansız görünen aşk için şunları söylüyor:

    "Bu eğlenceli bir şey çünkü onlar çok zıt kutuplar. İkisini birbirine bağlayan kesişim kümesi, hepimiz için evrensel olan şey, savunmasız olmak ve birbirimizi ilk kez görmektir. Bu kesişim kümesi, aşık olmalarının nedenidir. Filmdeki hiçbir sürprizi bozmak istemiyorum, bu yüzden söyleyebileceğim en iyi şey, onların paylaştığı ortaklıkların onları yakınlaştırdığıdır."

    "Elemental: Doğanın Güçleri" 16 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top