Hesabım
    Michael Fassbender ve Alicia Vikander, Yıllar Sonra Yeniden Başrolü Paylaşmaya Hazırlanıyor

    2914 yılından beri birlikte olan çift sekiz yıl sonra yeniden birlikte rol alacakları projeyi buldu.

    .

    Hollywood'un sevilen çiftlerinden Michael Fassbender ve Alicia Vikander, 2016 yılındaki "The Light Between Oceans" filminden sonra, yeni bir filmde başrolü paylaşmak için yeniden bir araya geliyor. Deadline'ın haberine göre, beğenilen iki oyuncu, 2016 yılında "The Wailing" filmine imza atan Na Hong-Jin'in yeni gizem - gerilim filmi "Hope"ta rol alacak.

    Yaklaşan projeyle ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor. Bununla birlikte, filmin uzak bir liman kasabası olan Hopo Port sakinlerini ele alacağı ve bu insanların, daha önce deneyimledikleri hiçbir şeye benzemeyen gizemli bir keşfin ardından hayatta kalmak için savaşmak zorunda olacağı bildiriliyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, "Squid Game" ile büyük bir üne kabuşan Emmy ödüllü Hoyeon da yer alıyor. Film büyük oranda Korece olacak, ancak Fassbender ve Vikander repliklerini İngilizce olarak verecek. Oyuncuların canlandıracağı karakterlere dair detaylar şimdilik gizemini koruyor.

    Daha önce Akademi Ödüllü Parasite filminde çalışmış olan Hong Kyung-pyo'nun görüntü yönetmenliğini üstleneceği "Hope" filmi, Forged Films altında üretilecek ve Plus M Entertainment, projenin uluslararası dağıtımını yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top