Hesabım
    "The Batman 2"nin Kötü Karakteri Clayface mi Olacak?

    Matt Reeves'in "The Batman" devam filminde Clayface'in önemli bir rol oynadığı iddia edildi.

    .

    Geçtiğimiz yıl vizyona giren "The Batman"in ardından devam filmi için hazırlıklar başladı. Matt Reeves, Robert Pattinson'ın Batman rolünü yineleyeceği devam filmi için bir kez daha yönetmen koltuğuna geçmeye hazırlanıyor ve filmin senaryosunu kaleme alıyor.

    Hayranlar devam filminde Batman'i neler beklediğini, Barry Keoghan'ın Joker'ini daha fazla görüp göremeyeceğimizi merak ederken, Deadline'da yayınlanan yeni bir habere göre Batman çizgi romanlarından Clayface "The Batman 2"de önemli bir rol üstlenecek.

    Çizgi romanlardan Clayface'in iki önemli versiyonu var; bunlardan ilki, radyoaktif bir protoplazma havuzuyla etkileşime giren ve kile benzer bir maddeye dönüşen bir hazine avcısı olan Matthew Hagen. Yeteneklerini yeniden şarj etmek ve kullanmaya devam etmek için protoplazma kaynağına dönmesi gerekmesine rağmen, fiziksel özelliklerini istediği zaman manipüle edebilir.

    Basil "Baz" Karlo olarak bilinen orijinal versiyon ise bir zamanlar Clayface adlı bir kötü adamı canlandıran ve rol aldığı bir filmin yeniden yapıldığını duyan B listesindeki bir aktördür. Kendisinden sonra Clayface rolünü üstlenen aktörün peşine düşmeden önce, orijinal filme dahil olan diğer oyuncuları öldürmeye devam eder.

    Matt Reeves'ten ya da ortak senaryo yazarı Mattson Tomlin'den bu konuyla ilgili bir açıklama gelmediği için, Deadline'ın prodüksiyon sürecine yakın bir kaynaktan aktardığı bu bilginin doğruluğu şimdilik şüpheli.

    Ancak yine de bu spekülasyonlar ilgi çekici çünkü yakın zamanda, Mike Flanagan'ın (Haunting of Hill House, Midnight Mass) DC film şefleri James Gunn ve Peter Safran'a solo Clayface filmi için teklif götürdüğü iddia edildi. Her ne kadar Matt Reeves'in Batman filmleri DC Evreni'nin bir parçası olmasa da iki fikrin ortaya çıkma şekli bir şekilde birbiriyle bağlantılı olabilir.

    Resmi adı "The Batman: Part II" olan devam filmi 2025 sonbaharında izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top