Hesabım
    "Üçlü Pürüz" Sinemalarda!

    Selçuk Aydemir yapımcılığındaki film salonlara kahkaha getirecek!

    Üç arkadaşın macera dolu yolculuğunu konu alan, başrollerini Okan Çabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran’ın paylaştığı, Selçuk Aydemir yapımcılığında hayata geçen komedi filmi "Üçlü Pürüz" sinema salonlarındaki yerini aldı. Bayramın ilk günü vizyona giren film, bayram neşesini katlamaya ve salonlara kahkaha getirmeye niyetli.

    Oyuncu kadrosunda Müfit Kayacan, Özgür Can Çoban, Ecenaz Üçer, Selim Erdoğan ve Bahar Süer gibi başarılı oyuncuların yanı sıra Haluk Levent'in de yer alarak kendisini canlandırdığı film, düğün yolunda çılgın bir macera vadediyor.

    "Üçlü Pürüz" Filminde Haluk Levent Çok Şaşırtacak

    "Üçlü Pürüz"ün konusu kısaca şöyle: Ailelerinden gizli bir şekilde evlenen Fatih (Özgür Can Çoban) ve Eda (Ecenaz Üçer), bankacı olan arkadaşları Serhat’tan (Okan Çabalar) sahte nikâh memuru olmasını ve Adana’ya gelerek ailelerinin karşısında nikâhlarını kıymalarını ister. Adana yolculuğunda Serhat’a nikâh şahidi olmaları için ortak arkadaşları Haktan (Emrah Kaman) ve Utku da (Korhan Herduran) eşlik eder. Ancak yolculukları sırasında arabaları çalınır. Üç arkadaşın yaşayacağı talihsizlikler bununla sınırlı kalmayacak, düğüne yetişmeye çalışırken kendilerini geri dönüşü olmayan bir maceranın içinde bulacaklardır!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Üçlü Pürüz" Filminde Haluk Levent Çok Şaşırtacak
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top