Hesabım
    Todd Phillips, Çekimleri Tamamlanan "Joker: Folie à Deux"dan Yeni Görseller Paylaştı

    Yönetmen Phillips çekimlerin tamamlandığını duyurdu.

    Warner Bros.

    Todd Phillips'in “Joker: Folie a Deux” devam filmi dün çekim sürecini noktaladı. Şimdi uzun bir post prodüksiyon sürecine giren filmin izleyicilerle buluşmasına yaklaşık bir buçuk yıl var.

    Çekimlerin bitişini kutlamak için Phillips, Joaquin Phoenix'in Joker'inin ve Lady Gaga'nın Harley Quinn karakterinin yeni yüksek kaliteli fotoğraflarını yayınladı. Filmde ikiliye Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey eşlik ediyor.

    Phoenix, o yılın en çok hasılat yapan altıncı filmi olan ve Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan kazanan 2019 tarihli "Joker" filmdeki Arthur Fleck/Joker rolünü yeniden canlandırıyor. Film, dünya çapında 1 milyar doları aşan ilk R dereceli film oldu ve Phoenix'e En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazandırdı.

    Raporlar, yeni filmin öncelikle Arkham Akıl Hastanesi'nin duvarları içinde geçeceğini ve esasen Harley Quinn'in çarpık zihninin perspektifinden ortaya çıkan bir müzikal olacağını gösteriyor. Bu durum, büyük ölçüde Fleck'in bakış açısından ortaya çıkan ilk filmi tersine çevirir.

    Batman çizgi romanlarında Harley Quinn, Joker tarafından zihni çarpıtılana ve ona takıntılı hale gelene kadar akıl hastanesinde çalışan psikiyatrist Dr. Harleen Quinzel'di. Filmin Harley Quinn'in bu orijin hikayesine ne kadar sadık kalacağı bilinmiyor.

    "Joker: Folie a Deux" 4 Ekim 2024'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top