Hesabım
    "Çığlık 6" Yönetmenleri, Universal'ın Yeni Canavar Filmi İçin İş Başında

    Radio Silence ikilisinin sıradaki korku filmi projesi belli oldu.

    .

    Geçtiğimiz yıl vizyona giren "Çığlık" ile başlayan ve bu yıl "Çığlık 6" ile devam eden Çığlık rönesansının arkasındaki yaratıcı güçler, Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett, seyircileri ürpertecek yeni projelerini buldu.

    Radio Silence olarak bilinen ikili, Universal için bir korku filmi yönetecek. Filmin detayları henüz resmen açıklanmasa da bunun Universal'ın klasik canavarlarından birini konu alan bir korku filmi olacağı kesin.

    Deadline, Radio Silence'ın bu Universal projesine aslında geçen yılki "Çığlık" filminin çıkışından sonra odaklanmayı planladığını, ancak "Çığlık"ın beklenmedik gişe başarısının ardından Paramount'un çok hızlı bir şekilde bir devam filmi için yeşil ışık yakmasıyla ertelediklerini açıkladı.

    Şu anda hala vizyonda olan "Çığlık 6" da gişede oldukça başarılı yolcuğunu sürdürüyor. Çığlık serisinin bundan sonraki gidişatı nasıl olacak bilinmiyor fakat belli ki yaratıcı ikili şimdilik biraz ara verip farklı projelere odaklanacak.

    The Hollywood Reporter, ikilinin yöneteceği filmin bir noktada "Drakula'nın Kızı" adını aldığını belirtiyor. Hikaye bir grup genci kaçıran, ancak kaçırdıkları kurbanlardan birinin Drakula'nın kızı çıkmasıyla kendileri av haline gelen talihsiz adamları konu alıyor.

    Bu hafta vizyona girecek "Renfield" filmi ile Kont Drakula'yı Nicolas Cage'in performansıyla yeniden beyaz perdeye taşıyan Universal, nihayet kendi canavarlar evrenini canlandırmak konusundaki amacına ulaşabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top