Hesabım
    OPET Farkı Açıyor: Başrolde Temiz Tuvalet!

    2023'te tüm OPET'lerde!

    Yenilikçi bakış açısı, ürün ve hizmetleri ile sektörün müşteri memnuniyeti lideri OPET’in yeni reklam filmi “Farkı Açıyoruz” izleyicilerle buluştu.

    Fragman tadındaki yeni reklam filminde "OPET farkı"nın altında yatan yenilikler anlatılıyor ve Türkiye'de kurulan ve büyüyen bir marka olan OPET'in teknolojik yatırımları, "Tarihe Saygı" ve "Doğaya Saygı" kapsamındaki çalışmaları, "Temiz Tuvalet" anlayışı vurgulanıyor.

    "Opet’se fark eder" stratejisini ileriye taşıyan kampanyada OPET; ürün, hizmet ve sosyal sorumluluk projeleriyle sektöründe yarattığı farkı ortaya koyan yeni çalışmaların da müjdesini veriyor. “İlk”lerin, “en”lerin ve “tek”lerin markası olarak bilinen OPET, Cumhuriyet’in 100. yılında bu ülkenin markası olarak yapacağı yeni çalışmaları ile farkı açacağını vurguluyor.

    OPET; kaliteli yakıtları, hijyenik ve temiz tuvaletleri, her türlü ihtiyaca cevap veren "Ultramarket"leri, mobil uygulamaları ve kişiye özel kampanyalarının yanı sıra müşterilerine sunduğu alternatif hizmetleri ve topluma değer katarak sosyal etki yaratan kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle müşteri memnuniyetinin zirvesindeki yerini koruyor.

    Güncel akaryakıt fiyatları, size en yakın OPET istasyonları ve yol durumu bilgileri için OPET sayfasını ziyaret edin...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top