Hesabım
    Samuel L. Jackson ve John David Washington, Sahne Performanslarını Netflix'e Taşıyor

    "The Piano Lesson" adlı Broadway oyunu Netflix filmi oluyor.

    .

    Netflix'in Pulitzer ödüllü August Wilson'ın kaleme aldığı tiyatro oyunu “The Piano Lesson”dan uyarlayacağı filmin yıldızlardan oluşan kadrosu belli oldu. Oscar ödüllü Samuel L. Jackson ve John David Washington, yakın zamanda sona eren oyundaki rollerini yeniden canlandırarak filmin başrollerini paylaşacaklar.

    Büyük Buhran'ın ardından 1936 Pittsburgh'da geçen “The Piano Lesson”, Doaker Charles (Jackson) tarafından yönetilen Charles ailesinin, köleleştirilmiş atalarından yadigar kalan bir piyanoyla en yapacaklarına karar vermeye çalışmalarını anlatıyor ve aile mirasıyla ilgili temaları ele alıyor. Washington, Doaker'ın yeğeni Boy Willie'yi canlandırıyor.

    Netflix'in uyarlaması ilk olarak 2021 yılında duyurulmuştu. Filmin yönetmen koltuğunda, ilk uzun metrajlı filmini yönetecek olan Malcolm Washington oturuyor. Uyarlama senaryoyu Washington ve Virgil Williams (Criminal Minds) kaleme aldı.

    Filmde Samuel L. Jackson ve John David Washington'a eşlik edecek isimler arasında; Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), Danielle Deadwyler (The Harder They Fall), Michael Potts (Ma Rainey's Black Bottom) ve Corey Hawkins (The Tragedy of Macbeth) yer alıyor. Fisher ve Potts da başroller gibi Brodway oyunundaki rollerini yineleyecekler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top