Hesabım
    "Speak No Evil"in Amerikan Yeniden Çevriminde James McAvoy Rol Alacak

    2022'ye damga vuran Danimarka yapımı korku filmine Amerikan uyarlaması geliyor...

    Beyazperde

    James McAvoy, 2022'nin en çok konuşulan korku - gerilim filmlerinden biri olan "Speak No Evil"in Amerikan yeniden çevrimi için, "Split" ve Glass" filmlerinin stüdyosu Blumhouse ile yeniden iş birliği yapmaya hazırlanıyor.

    Orijinal adı "Gæsterne" olan Danimarka yapımı psikolojik gerilim filmi, Hollandalı bir aile tarafından bir hafta sonu tatili için kır evlerine davet edilen Danimarkalı bir aileyi konu alıyor. Ev sahipleri çok geçmeden, pasif agresif davranışlardan başlayarak ev ile ilgili karanlık sırları açığa çıkarmaya kadar varan davranışlarıyla konuklarının sınırlarını test etmeye başladığında olaylar farklı bir yöne doğru evriliyor.

    Yeniden çevrim, rüya gibi bir tatil için pastoral bir kır evine giden, ancak tatilin psikolojik bir kabusa dönüşeceği bir aileye odaklanıyor. Doğaüstü korku unsurlarına dayanmayan orijinal film çok olumlu eleştiriler aldı.

    Christian Tafdrup tarafından yazılıp yönetilen orijinal filmin senaryosuna dayanan yeni filmi James Watkins yazacak ve yönetecek. Filmin yapımcılığını ise Jason Blum üstleniyor. Universal filmin 2024 yılının Ağustos ayında vizyona girmesini planladı. Çekimler bu yılın ilerleyen dönemlerinde başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top