Hesabım
    Keanu Reeves, Aziz Ansari İmzalı Komedi Filminin Kadrosunda!

    "Good Fortune" adlı filmde Seth Rogen da rol alıyor.

    .

    Keanu Reeves ve Seth Rogen, “Parks and Recreation” yıldızı ve komedyen Aziz Ansari'nin yeni komedi filmi “Good Fortune”da başrolleri paylaşacak. Ansari filmi Lionsgate için yazacak ve yönetecek; ayrıca oyuncu olarak da Reeves ve Rogen'a eşlik edecek.

    Filmin konusuyla ilgili detaylar şimdilik gizli tutuluyor. Lionsgate Motion Picture Group başkanı Joe Drake yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    "Bu filmde gerçekten iyi bir şans yakaladık. Senaryoyu seviyoruz ve hem oyuncu hem de yönetmen olarak Aziz'e yürekten inanıyoruz. Aziz'in yanı sıra birinci sınıf iki inanılmaz yetenek olan Seth ve Keanu'yu da eklediğinizde, bu bizim için çok özel bir film olma potansiyeline sahip. Bu proje hazır olur olmaz araziye çıkmak için hızla harekete geçtik."

    Ansari, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesini geçen yıl Searchlight projesi "Being Mortal"da yapacaktı, ancak aktör Bill Murray'in de dahil olduğu sette uygunsuz davranış şikayetiyle ilgili bir soruşturma başlatıldıktan sonra prodüksiyon yarıda durduruldu ve sonrasında çekimler devam etmedi.

    "Good Fortune" filminin çekimleri önümüzdeki ay Los Angeles'ta başlayacak. Filmin yapımcılığını Anthony Katagas (“Armageddon Time”), Alan Yang (“Loot”) ve Ansari üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top