Hesabım
    Scarlett Johansson, Marvel Sinematik Evreni'ne Geri Dönmeyi Asla Düşünmüyor

    "Yapmam gereken her şeyi yaptım."

    Disney

    Scarlett Johansson, "Iron Man 2" ile Natasha Romanoff / Black Widow olarak Marvel Sinematik Evreni'ne dahil oldu ve birçok filmde rol alıp "Avengers: Endgame"de ölmesinin ardından kendi solo macerası için geri döndü.

    "Black Widow" 2021'de izleyicilerle buluşmasına rağmen, hikaye Marvel Sinematik Evreni'nin zaman çizgisinde, Endgame öncesi bir dönemi anlatıyordu. Peki Johansson bundan sonra da Black Widow olarak geri dönecek mi?

    Marvel'ın çoklu evrenler anlatısı artık her karakterin ve her oyuncunun geri dönüşünü mümkün kılıyor ancak Scarlett Johansson, Black Widow rolünü yeniden üstlenmeye niyeti olmadığını açıkça belirtiyor.

    Gwyneth Paltrow'un The Goop Podcast'ine katılan yıldız, Avengers'ı "yetişkin yaz kampı" olarak tanımladı ve "26 yaşındaydım, bekardım ve eğlenceliydi" diyerek hayatının o döneminden memnun olduğu belirtti. Günümüzde MCU'ya yeniden dahil olmak konusunda ise şunları söyledi:

    "Ben bitirdim. Bölüm bitti. Yapmam gereken her şeyi yaptım. Ayrıca, geri dönüp on yıldan fazla bir süre boyunca bir karakteri tekrar tekrar canlandırmak çok eşsiz bir deneyim… [Kevin Feige] sinemayı, hikaye anlatıcılığını çok seviyor. O gerçekten bir hayran."

    Johansson daha sonra Paltrow'un Marvel filmleriyle işinin bitip bitmediğini sordu. Paltrow, Pepper Pots'un yaşadığını ve dolayısıyla bir geri dönüşü göz ardı edemeyeceğini söyledi: "Sanırım. Demek istediğim, bana her zaman bunu sorabilsinler diye ölmedim." Johansson da bu cevaba Pepper'ın bir noktada mutlaka geri döneceğini düşündüğünü söyleyerek karşılık verdi.

    Scarlett Johansson, "Black Widow"un pandemi nedeniyle sinemalarla aynı anda Disney+'ta yayınlanmasına karşı, filmin hasılatından alacağı pay azalacağı için, Disney'e dava açmıştı. Sonunda gizli tutulan bir antlaşma ile sorun çözülmüş gibi görünüyordu ve Kevin Feige, Black Widow'dan ayrı bir proje için Johansson'la görüştüğünü duyurmuştu.

    Bu projeyle ilgili şimdilik herhangi bir görüşme yok gibi duruyor. Diğer yandan, bu Johansson'ın Marvel'a oyuncu olarak döneceğinin işareti olmayabilir. "Black Widow"un yürütücü yapımcılığını üstlenerek Marvel oyuncuları içinde bir ilke imza atan Johansson, yapımcı kimliğiyle MCU'nun bir parçası olmaya devam edebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top