Hesabım
    "The Equalizer 3" Denzel Washington'lı Aksiyon Serisini Noktalayacak

    Filmin ilk resmi posteri yayınlandı.

    Sony Pictures

    Sony Pictures, yaz sonunda vizyona girecek olan "The Equalizer 3" filminin ilk posterini yayınladı ve ilk fragmanın yarın yayınlanacağını doğruladı.

    Posterin paylaşıldığı Twitter gönderisinde dikkat çeken bir ayrıntı daha vardı: paylaşımdaki başlık, bu filmin Denzel Washington'ın Robert McCall karakteri olarak son görünümü olacağını ima ediyor. Aynı ifade posterin alt kısmında da kendisine yer bulurken, üst kısımda "Adalet Sınır Tanımaz" (Justice Knows No Borders) ifadesi yer alıyor.

    Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan resmi özete göre, yeni filmde Robert McCall, geçmişte yaptığı korkunç şeylerle uzlaşmak için mücadele ediyor ve ezilenlerin adına adalete hizmet etmekte garip bir teselli buluyor.

    Güney İtalya'ya yerleşen burada kendini evinde hisseden McCall, yeni arkadaşlarının yerel mafya patronlarının kontrolü altında olduğunu keşfeder. Olaylar ölümcül bir hal alırken McCall ne yapması gerektiğini biliyor: mafyayı alt ederek arkadaşlarının koruyucusu olmak.

    Denzel Washington, üçlemenin son filminde "Man on Fire" filminde de birlikte rol aldığı Dakota Fanning ile yeniden bir araya gelecek. Oyuncu kadrosunda ayrıca David Denman, Gaia Scodellaro, Sonia Ben Ammar, Remo Girone, Andrea Dodero ve Eugenio Mastrandrea gibi isimler yer alıyor.

    "The Equalizer 3" 1 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top