Hesabım
    "The Equalizer 3" İlk Fragman: Denzel Washington Yeniden İş Başında!

    Equalizer serisi bu filmle son buluyor...

    Robert McCall geri döndü! Denzel Washington'ın unutulmaz rolüne üçüncü kez geri döndüğü "The Equalizer 3" filminden ilk fragman yayınlandı.

    2014'te başlayan seri, iki filmin yanı sıra ve Queen Latifah'ın başrolde oynadığı bir hit televizyon dizisine yol açmıştı. Hayranların keşfetmeyi sevdiği dünya bu yapımlarla sağlam bir şekilde inşa edilirken, şimdi serinin üçüncü ve muhtemelen son filmi geliyor. Çünkü fragmandan hemen önce yayınlanan resmi posterlerde "Witness the Final Chapter" (Son bölüme tanıklık edin) vurgusu yer alıyordu.

    Yayınlanan ilk fragman, film için ufukta neler olduğuna dair bir fikir veriyor. Filmin resmi özetine göre, bu filmde Robert McCall'ın geçmişini arkasında bırakmak için Güney İtalya'ya yerleştiğini ve burada kendini evinde hissettiğini göreceğimizi öğrenmiştik.

    Her zaman ezilenlerin yanında olup adaleti aramakta teselli bulan McCall çok geçmeden buradaki yeni arkadaşlarının İtalyan mafya patronlarının kontrolü altında olduğunu keşfeder ve emeklilik planlarını mecburen rafa kaldırıp arkadaşlarını kurtarmak için harekete geçer.

    Fragmanda McCall'ın İtalya'daki yeni hayatından ve arkadaşlarından kesitleri, eşsiz manzaraları kesen aksiyon ve şiddet sahneleriyle birlikte görüyoruz. Filmde Washington'a 20 yıl önceki "Man on Fire" filminde birlikte rol aldığı Dakota Fanning eşlik edecek. Ayrıca David Denman, Gaia Scodellaro, Sonia Ben Ammar, Remo Girone, Andrea Dodero ve Eugenio Mastrandrea gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

    "The Equalizer 3" 1 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top