Hesabım
    Adam McKay'in Robert Pattinson Başrollü Yeni Filmi Netflix'in Oldu

    "Average Height, Average Build" filminde Robert Downey Jr., Amy Adams gibi isimler de yer alıyor.

    Beyazperde

    Netflix, kısa bir tereddüt döneminin ardından Adam McKay'in (The Big Short, Vice) sıradaki filmi "Average Height, Average Build"i satın aldı.

    Robert Pattinson, Robert Downey Jr., Amy Adams, Forest Whitaker ve Danielle Deadwyler'ın rol aldığı filmde Pattinson, yasaları "katil dostu" hale getirmek için politikacıları kullanan bir seri katile hayat verecek. Filmin oyuncu kadrosuna daha fazla ismin katılması bekleniyor.

    Adam McKay; Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep gibi yıldızlarla dolu son filmi "Don't Look Up" için de Netflix ile iş birliği yapmıştı. "Average Height, Average Build" filmi yine aynı şekilde görkemli bir oyuncu kadrosuyla, sosyopolitik sorunlara kara mizahı kullanarak yaklaşacak.

    "Don't Look Up" ilk 28 gününde yaklaşık 360 milyon saat izlenerek Netflix'in dünya çapındaki en popüler filmi oldu ve En İyi Film dahil olmak üzere 4 kategoride Oscar'a aday gösterildi. Filmin başarısına rağmen, "Average Height, Average Build" projesi oluşmaya başladığında yüksek bütçesi nedeniyle stüdyoların pas geçtiği bir yapım haline geldi. Sonunda filmi almış olsa da Netflix'in de projeye temkinli yaklaştığı biliniyor.

    Adam McKay'in hem yöneteceği hem de senaryosunu yazdığı filmin çekimleri yaz mevsiminin sonlarında Boston'da başlayacak. Prodüksiyon süreci yaklaştıkça filme dahil olan yeni oyuncuların isimlerinin açıklanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top