Hesabım
    Henry Cavill ve Jake Gyllenhaal, Guy Ritchie'nin Yeni Filminde Buluşacak

    "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" filminin çekimlerini bitiren Ritchie, yeni filmi için hazırlıklara başladı.

    Beyazperde

    Guy Ritchie'nin sıradaki filminde başrolleri Henry Cavill, Jake Gyllenhaal ve Eiza Gonzalez paylaşacak. Henüz ismi belli olmayan yüksek bütçeli aksiyon projesi önümüzdeki günlerde Cannes Film Festivali'nde satışa sunulacak.

    Filmin konusu hakkındaki detaylar şimdilik açıklanmadı ancak projenin hangi stüdyoya satıldığının ortaya çıkmasıyla birlikte yeni detayların duyurulması bekleniyor. Konusu belli olmasa da filmin "The Gentlemen", "The Man from U.N.C.L.E" gibi filmlerde olduğu gibi aksiyon ve mizahı birleştirerek Ritchie'nin tarzını tam olarak yansıtacağı söyleniyor.

    Jake Gyllenhaal ile ilk kez "Antlaşma" (The Covenant) filmi için bir araya gelen Guy Ritchie, Henry Cavill ile ise "The Man from U.N.C.L.E" ve "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" filmlerinde çalıştı.

    Antalya'da süren çekimleri birkaç hafta önce tamamlanan, İkinci Dünya Savaşı konulu "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" filminde ayrıca Eiza Gonzalez de rol aldı. Ritchie, yaklaşan yeni filmindeki oyuncu seçimi hakkında şunları söyledi:

    "Aynı iş ortaklarıyla düzenli olarak işbirliği yaptığınızda gerçekleşen özel bir şey vardır: herkesin elinden gelenin en iyisini yapmasına izin veren bir steno ve güven oluşturursunuz. Jake, Henry ve Eiza şaşırtıcı derecede yetenekli, kararlı ve ilgi çekici oyuncular. Bu, hem entelektüel olarak teşvik edici hem de fiziksel olarak canlandırıcı, aksiyon dolu bir film olacak."

    Orijinal senaryosunu da Ritchie'nin kaleme aldığı filmin çekimleri bu yaz İspanya'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top