Hesabım
    Andrew Garfield Yeni Filminde Carl Sagan'a Hayat Verecek

    Astronom Carl Sagan ve yapımcı Ann Druyan'ın aşkını anlatan filmde başroller Andrew Garfield ve Daisy Edgar-Jones'un oldu.

    .

    Dünyaca ünlü astronom Carl Sagan ve Emmy ödüllü film yapımcısı Ann Druyan'ın gerçek aşk hikayesini anlatacak olan "Voyagers" filminin başrolleri belli oldu. Andrew Garfield'ın Sagan'a hayat vereceği filmde Druyan'ı ise Daisy Edgar-Jones canlandıracak.

    Başarılı oyunculuklarıyla adlarından söz ettiren ikili geçtiğimiz yıl Emmy adayı olan mini dizi "Under the Banner of Heaven" dizisinde de birlikte rol almışlardı. "Voyagers"ın yönetmen koltuğunda ise Sebastián Lelio (The Wonder, A Fantastic Woman) var.

    Film, 1977 yılında, NASA'nın insanlığın ilk yıldızlararası sondaları olan Voyager 1 ve Voyager 2'yi fırlatmaya hazırlandığı dönemde geçiyor. Sagan liderliğindeki bir ekip bu uzay araçlarına yerleştirilecek gramafon kayıtlarını yaratmışlardı. "Voyager Altın Plakları" olarak da bilinen bu görüntü ve ses kayıtları, insanlığın özünü ifade etmek ve araçların ulaşabileceği herhangi bir galaktik yaşam formu için ilk temas selamı işlevi görmek için hazırlanmışlardı.

    Robert Zemeckis'in, uzaylı yolculuğu temasını işleyen Jodie Foster başrollü "Contact" filminin de yapımcısı olan Ann Druyan, Sagan liderliğinde bu ekipte kreatif direktör olarak görev almıştı. İkilinin iş arkadaşlığı olarak başlayan ilişkisinin beklenmedik bir aşk hikayesine dönüşmesi filmin ana teması olacak.

    "Voyagers"ın senaryosunu, yönetmen Lelio ve Jessica Goldberg, Druyan ve Altın Plak projesinde çalışan diğer kişilerle yapılan röportajlara dayanarak kaleme aldılar. Druyan aynı zamanda projenin yapımcılığını da üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top