Hesabım
    Scarlett Johansson'lı "Tower of Terror" Filmini Taika Waititi Yönetecek

    Scarlett Johansson davalık olduğu Disney ile çalışmaya devam ediyor.

    .

    Yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu Taika Waititi'nin çalışma takvimine yeni projeler eklenmeye devam ediyor. Collider'ın haberine göre Waititi şimdilerde, başrolünü Scarlett Johansson'ın üstlendiği "Tower of Terror" filmini yönetmeye hazırlanıyor.

    Disney'e ait bir tema parkı olan ve katılımcılarını tepesine çıkarıp asansör aracılığıyla serbest düşüş yaptıran kulesiyle ünlü olan Tower of Terror'dan esinlenen filmin senaryosunu Pixar'ın "Inside Out" filmine de imza atan Josh Cooley kaleme aldı. Johansson başrolün yanı sıra filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    Alacakaranlık Kuşağı serisinden ilham alan Tower of Terror, ziyaretçileri alternatif boyutlarda korkunç bir yolculuğa çıkardı. Doğaüstü fenomenlerin meydana geldiği bir otelin asansöründe geçen korkutucu anlar, Walt Disney World'de hayranların en sevdiği cazibe merkezi haline geldi. Filmin bu eğlence parkının hikayesini nasıl ele alacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

    Marvel filmlerinde canlandırdığı Black Widow karakteriyle yıllarca Disney'le çalışan Johansson, "Black Widow" filminin viyonla aynı anda Disney+'ta yayınlanması üstüne şirkete dava açmıştı. Variety ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Johansson, Disney'e karşı açtığı davadan bahsetti ve kendisiyle Disney arasında ne kadar husumet olmadığının ve herkesin birlikte çalışmaya devam etmekten mutlu olduğunun altını çizdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top