Hesabım
    Monica Bellucci "Beetlejuice 2" Kadrosuna Katıldı

    Bellucci, Michael Keaton'ın Beetlejuice karakterinin eşini oynayacak.

    Beyazperde

    Tim Burton'ın 1088 tarihli ikonik "Beetlejuice" filminin devam halkası "Beetlejuice 2" için süreç nihayet hızlandı. Michael Keaton'ın ikonik hayalet rolüne, Tim Burton'ın ise yönetmen koltuğuna döneceği filmin vizyon tarihi geçtiğimiz günlerde 6 Eylül 2024 olarak açıklandı.

    Oyuncu kadrosunda, Burton'ın son projesi "Wednesday" dizisinin yıldızı Jenna Ortega ve Justin Theroux'nun da olduğu "Beetlejuice 2"ye şimdi bir yıldız isim daha dahil oluyor. Monica Bellucci, Keaton'ın Beetlejuice karakterinin eşini oynamak üzere Warner Bros. Pictures ile son görüşmeleri gerçekleştiriyor.

    Jenna Ortega filmin başrolü olarak, orijinal "Beetlejuice" filminde Winona Ryder tarafından canlandırılan Lydia karakterinin kızına hayat verecek. Winona Ryder, Lydia rolüne; Catherine O'Hara da Lydia'nın annesi Delia rolüne geri dönüyor.

    Filmin çekimlerinin kısa süre içinde başlaması bekleniyor. Senaryosunu "Wednesday" ve "Smallville" yaratıcıları Al Gough ile Miles Millar'ın yazdığı filmin yapımcılığını ise Tim Burton'ın yanı sıra Brad Pitt'in yapım şirketi Plan B üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top