Hesabım
    Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis "Çılgın Cuma 2" ile Geri Dönüyor

    "Freaky Friday 2" için çalışmalar başladı.

    Disney

    Başrollerini Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan'ın üstlendiği, tuhaf bir Cuma gününde bedenleri değişen bir anne ve kızın hikayesinin anlatıldığı "Çılgın Cuma"nın (Freaky Friday) devam filmi için hazırlıklar başladı. The Hollywood Reporter'ın haberine göre başroldeki yıldızların devam filmi için rollerine geri dönmesi bekleniyor.

    Mary Rodgers'ın aynı adlı 1972 tarihli romanından uyarlanan 2003 yapımı "Çılgın Cuma" Tess Coleman (Jamie Lee Curtis) ve ergenlik çağındaki kızı (Anna) (Lindsay Lohan) sık sık çatışma yaşarlar ve farklı fikirleri nedeniyle birbirlerinin sabrını zorlarlar. Bir gece bir Çin restoranında yemek yerken büyük bir kavgaya tutuştuktan sonra geleneksel fal kurabiyelerini yerler ve ertesi güne birbirlerinin bedenlerine geçmiş şekilde uyanırlar. Anne ve kızı bu tuhaf deneyime alıştıkça birbirlerini daha iyi anlamaya başlarlar.

    Dünya çapında 160.2 milyon dolar hasılat elde eden eğlenceli filmin devam halkası bir süredir gündemdeydi ancak filmle ilgili herhangi bir gelişme resmiyet kazanmamıştı. THR'nin bildirdiğine göre Disney film için çalışmaları resmen başlattı ve senaryoyu kaleme alması için Elyse Hollander ile anlaştı.

    Oyuncu kadrosuna dair detaylar hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat yakın zamanda "Everything Everywhere All At Once" ile kariyerinin ilk Oscar'ını alan Jamie Lee Curtis'in "Çılgın Cuma"nın 20. yılı için yaptığı Instagram paylaşımı oyuncunun geri dönüşü için bir işaret kabul edilebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top