Hesabım
    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" Marvel Sinematik Evreni ile Bağlantılı mı?

    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" 2 Haziran'da sinemalarda!

    Sony Pictures

    2018 tarihli "Spider-Man: Into the Spider-Verse" filmi izleyicilerden büyük bir beğeni lamasının yanı sıra, En İyi Animasyon film Oscar'ını da alarak hafızalarda yer etti. Devam filmi "Spider-Man: Across the Spider-Verse" ise vizyona girmek için gün sayıyor.

    Filmin fragmanında, Oscar Isaac'in seslendirdiği Spider-Man 2099 karakterinin doğrudan "Spider-Man: No Way Home" filmini hatırlatan "Başlatma şimdi o Earth 199999'daki Doctor Strange ve küçük inekten" repliği, hayranların Spider-Verse filmleriyle Marvel Sinematik Evreni arasında bağ kurulup kurulmayacağını merak etmesine yol açtı.

    Daha öncesinde de Tom Holland'ın Spider-Man'inin Spider-Verse filmlerinde görünmesine yönelik spekülasyonlar vardı ancak bu duruma işaret eden herhangi bir resmi açıklama yoktu. Üstelik ilk Spider-Verse filmi resmi açıdan Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası değildi.

    Peki gelecek film Marvel ile bağlantılı olacak mı ya da Tom Holland'ın karakterine verilen referansın ötesine geçilecek mi?

    Filmin ortak yönetmeni Kemp Powers, SFX Magazine ile olan yeni bir röportajda Spider-Verse filmleriyle Marvel evreninin bağlantılı olmadığını ama bunun filmlere referans veremeyecekleri anlamına gelmediğini belirtti:

    "Miles Morales'in Spider-Verse dünyası Marvel Sinematik Evreni ya da ona benzer bir şey ile bağlantılı değil. Ama bu bir [Phil] Lord ve [Chris] Miller filmi. Biraz eğlenmeyi, biraz meta olmayı ve bu hikayeleri yarattığımız dünyayı tanımayı seviyoruz. Bunu açıklamanın en iyi yolu bu."

    Powers daha sonra fragmandaki bu repliğin sadece kendi fikirleri olduğunu ve Marvel Studios'un bu konuda fikir belirtmediğini söyledi:

    "Bu, Marvel ile birlikte yaptığımız bir şey değil. Miles'ın evreninde, güven bana, üzerinde çalışılacak çok şey var. Bu şaka, pek çok şakadan biri ve benim favori şakam, insanların henüz bilmediği bir şaka. Ama bunu gördüklerinde oldukça şaşıracaklarını düşünüyorum. Bu ciddi bir film ama aynı zamanda içinde bolca eğlence olan bir film."

    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" 2 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top