Hesabım
    Thomasin McKenzie ve Zoë Kravitz'den Psikolojik Korku Filmi Geliyor

    "Self-Portrait" adlı film iki sanatçının yaşadığı tuhaf deneyimi anlatacak...

    Beyazperde

    Son olarak "The Batman" filminde Catwoman / Selina Kyle rolüyle izlediğimiz Zoë Kravitz ve "Last Night in Soho", "Jojo Rabbit" gibi yapımlarla izleyiciyle buluşan Thomasin McKenzie, "Self-Portrait" adlı psikolojik gerilim ve korku filminde başrolü paylaşacaklar.

    Mona Fastvold (The World to Come) tarafından yönetilecek filmin, Rachel Lyon'ın "Self Portrait With Boy" adlı romanından uyarlanan senaryosunu da Fastvold ve Brady Corbet (Vox Lux) birlikte kaleme alıyorlar.

    Film, 1990'lı yılların Brooklyn'inde geçecek. Burada sanatçıların kaldığı köhne bir depoya yerleşen kederli fotoğrafçı Lu Rile (Thomasin McKenzie), alt katta yaşayan başarılı ressam Katherine (Zoe Kravitz) ile arkadaş olur. Katherine kendi trajik kaybını yaşadığında, Lu bilmeden onun kederine neden olan olayı otoportrelerinden birinde yakalar. Bu yüce ama korkunç bir görüntüdür...

    Karşılıklı keder ve derinleşen bir ilişki tarafından tüketilen kadınlar, kendilerini gerçekliklerini sarsmaya kararlı şeytani bir güç tarafından ele geçirilmiş halde bulurlar.

    John Lyons Picture Films’ten Margot Hand'in yapımcılığını üstleneceği filmin yürütücü yapımcılığını ise Ryan Heller, Jennifer Westin, Michael Bloom ve senarist Brady Corbet ile yönetmen Mona Fastvold üstlenecekler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top