Hesabım
    Al Pacino, Viggo Mortensen ve John Travolta, JFK Filmi "Assassination" İçin Bir Araya Geldi!

    Kennedy Suikastını anlatan filmi Pulitzer ödüllü David Mamet yönetiyor.

    Beyazperde

    Oscar ödüllü usta aktör Al Pacino, Oscar adayı Viggo Mortensen, Oscar adayı John Travolta, Shia LaBeouf, Rebecca Pidgeon (Bird Box) ve şarkıcı - oyuncu Courtney Love, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı John F. Kennedy'nin suikastını anlatan "Assassination" filmi için bir araya geliyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda Pulitzer Ödüllü ve Oscar adayı David Mamet (Wag the Dog, Heist, Spartan) var. Mamet aynı zamanda Nicholas Celozzi ile birlikte senaryoyu da kaleme alacak.

    1963'te geçen film, organize suça karşı çok önemli bir adalet duruşması sırasında, Chicago mafyasının başının, bir ulusun kaderini değiştirirken ölümcül bir komplo oluşturarak Başkan John F. Kennedy Jr.'ın öldürülmesini emretmesini anlatıyor.

    Yapımcı Corey Large (It Follows) filmin oyuncu kadrosu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    "Tüm bu efsanelerle çalışmak bir onur. Dümendeki David Mamet'in yadsınamaz yeteneği ve Viggo Mortensen, Al Pacino, Shia LaBeouf ve John Travolta liderliğindeki yıldız oyuncu kadromuzla, yıldızlar tam anlamıyla aynı hizaya geldi. Assassination, Amerikan tarihinde çok önemli bir dönemde geçen, Mamet tarafından zekice hazırlanmış, sürükleyici ve sürükleyici bir gerilim filmi - kesinlikle harika bir proje!"

    Çekimleri Eylül ayında Vancouver'da başlayacak filmin görüntü yönetmenliğini Robert Elswitt (Inherent Vice, There Will Be Blood) üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top