Hesabım
    Elle Fanning, Timothée Chalamet Başrollü Bob Dylan Biyografisine Katıldı

    "A Complete Unknown" adlı filmin yönetmen koltuğunda James Mangold var.

    Beyazperde

    James Mangold'un (Logan, Ford v Ferrari) yöneteceği Bob Dylan biyografisi "A Complete Unknown"un oyuncu kadrosu büyüyor. Filmde Bob Dylan'ı, yeni neslin en gözde yıldızlarından biri olan Timothée Chalamet canlandıracak, Monica Barbaro (Top Gun: Maverick) ise Joan Baez'e hayat verecek.

    Deadline'ın haberine göre şimdi Elle Fanning de kadroya katıldı. Uzun yıllardır geliştirme aşamasında olan film Bob Dylan'ın erken dönemlerine odaklanacak. Filmin senaryosu Jay Cocks (Gangs of New York, Silence) tarafından kaleme alındı.

    Yakın zamanda başrolünü Nicholas Hoult ile paylaştığı "The Great" dizisinin üçüncü sezonuyla ekranlara gelen Elle Fanning'in, 1960'ların başlarında Bob Dylan'ın sevgilisi olan üniversite öğrencisi ve sanatçı Sylvie Russo'yu canlandıracağı belirtiliyor. Chalamet ve Fanning, Woody Allen'ın 2019 tarihli "A Rainy Day in New York" filminde de birlikte rol almış ve genç bir çifte hayat vermişlerdi.

    Daha önce pandemi nedeniyle duraklama sürecine giren, sonrasında ise James Mangold'un 30 Haziran'da vizyona girecek olan beşinci Indiana Jones filmi "Indiana Jones and the Dial of Destiny"nin yönetmenliğini kabul etmesiyle beklemek zorunda kalan "A Complete Unknown" prodüksiyonu önümüzdeki yaz başlayacak Çekimler New York'ta gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top