Hesabım
    Gareth Edwards İmzalı Bilim Kurgu "The Creator"dan İlk Fragman

    Yapay zeka ve insanların savaşını anlatan filmin başrolünde John David Washington yer alıyor.

    "Godzilla" ve "Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi" gibi filmlerin yönetmeni Gareth Edwards, yedi yıl sonra yüksek konseptli yeni bir bilim kurgu filmiyle geri dönüyor. "The Creator" adlı filmin başrollerini John David Washington (Tenet) ve Gemma Chan (Eternals) üstleniyorlar.

    Gelecekte, insan ırkı ve yapay zeka güçleri arasındaki kıran kırana geçen bir savaşın ortasında yer alan Joshua (Washington) eski bir özel kuvvetler ajanıdır ve karısının (Chan) gizemli ortadan kaybolması onu daha da sertleştirmiştir.

    Joshua, kısa süre sonra, savaşı ve insanlığı sona erdirme gücüne sahip gizemli bir silah geliştiren gelişmiş yapay zekanın yakalanması zor mimarı Yaratıcı'nın (The Creator) peşine düşüp onu öldürmesi için görevlendirilir.

    Seçkin ajanlardan oluşan ekibiyle birlikte düşman hatlarını aşıp, yapay zeka tarafından işgal edilen bölgenin karanlık kalbine doğru bir yolculuk yapar. Ancak yok etmesi talimatını aldığı, dünyanın sonunu getiren silahın, küçük bir çocuk kılığına girmiş bir yapay zeka olduğunu keşfettiğinde işinin kolay olmadığını anlar...

    İlk görüntüleri geçen ay CinemaCon'da yayınlanan ve kalabalıktan çok olumlu yorumlar filmde ayrıca Ken Watanabe, Allison Janney ve yeni oyuncu Madeleine Yuna Voyles da rol alıyor.

    "The Creator" 29 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top