Hesabım
    ABD Box Office: "Hızlı ve Öfkeli 10" Zirveye Yerleşti

    Amerika gişesinde beklentilerin altında kalan film dünya çapında muazzam bir açılışa imza attı.

    .

    Hızlı ve Öfkeli serisinin merakla beklenen 10. filmi geçtiğimiz Cuma günü tüm dünyada vizyona girdi. Amerika gişesinde beklenenin altında bir açılış yapmasına rağmen zirveye yerleşen "Hızlı ve Öfkeli 10" ilk hafta sonunda 67.5 milyon dolar kazandı.

    Pandemi döneminde vizyona giren 2021 tarihli "Hızlı ve Öfkeli 9" ABD gişesindeki yolculuğuna 70 milyon dolar ile, 2017 yapımı "Hızlı ve Öfkeli 8" ise 98.7 milyon dolar ile başlamıştı. "Hızlı ve Öfkeli 10"un asıl büyük başarısı ise dünya çapında elde ettiği 267 milyon dolarlık açılış hasılatı oldu.

    Amerika gişesinin ikinci sırasına gerileyen Marvel filmi "Galaksinin Koruyucuları 3", hafta sonunda kazandığı 32 milyon dolar ile Amerika'daki toplam hasılatını 266.5 milyon dolara yükseltti. Üçüncü sıradaki "Super Mario Kardeşler Filmi" ise yılın en başarılı filmi unvanını taşımaya devam ediyor. Vizyondaki yedinci hafta sonunda 9.8 milyon dolar kazanan filmin toplam hasılatı 550 milyon dolara yaklaştı.

    Diane Keaton, Jane Fonda gibi efsane isimlerin rol aldığı "Book Club: The Next Chapter" 3 milyon dolarlık hafta sonu hasılatı ile gişenin dördüncü sırasında yer alırken, vizyondaki beşinci haftasında 2.4 milyon dolar kazanan korku filmi "Evil Dead Rise" ilk beşi tamamlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top