Hesabım
    "John Wick" Bir Milyar Dolar Kulübüne Girdi!

    "John Wick" serisinin toplam hasılatı bir milyar dolar sınırını aştı.

    Lionsgate

    Lionsgate'in Keanu Reeves başrollü aksiyon serisinin Mart ayında izleyiciyle buluşan son filmi "John Wick: Chapter 4" dünya çapındaki 427.5 milyon dolarlık hasılatıyla serinin en başarılı filmi oldu.

    "John Wick 4"ün bilet satışlarındaki başarısı ülkemizde de filmin bir milyon seyirciyi aşmasıyla kendini gösterdi. İzleyicilerden ve eleştirmenlerden çok olumlu yorumlar alan film, gişedeki başarısını da sürdürünce John Wick serisinin toplam hasılatı bir milyar doları aştı.

    John Wick filmleri örneğine az rastlanır şekilde her yeni filmde bir öncekinin üstüne çıkmayı başardı. 2014 tarihli ve oldukça düşük bütçeli ilk film küresel çapta 86.1 milyon dolar kazanırken, 2017 tarihli devam filmi "John Wick: Chapter Two" 174.3 milyon dolar, üçüncü film "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" ise 328.3 milyon dolar hasılat elde etmişti.

    Lionsgate Motion Picture Group başkanı Joe Drake, "Bu dönüm noktası, Chad Stahelski ve Keanu Reeves ile Basil Iwanyk ve Erica Lee'nin, bu serideki birbirini izleyen her filmde kendilerini aşmayı kendilerine görev edinmiş olan inanılmaz çalışmalarının bir kanıtıdır. Bizi bu inanılmaz başarıya ulaştırdıkları için küresel sinemaseverlere daha fazla minnettar olamayız." dedi.

    Chad Stahelski, High Table olarak bilinen güçlü örgüte karşı mücadelesini sürdüren ünlü tetikçiyi konu alan son "John Wick"i yönetmek için yönetmen koltuğuna geri döndü. Lionsgate, beşinci "John Wick" macerası konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı, ancak Reeves ve diğer bazı oyuncular, Ana de Armas'ın rol aldığı bir yan hikaye olan "Ballerina" için geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top