Hesabım
    Benedict Cumberbatch, Bob Dylan Biyografisi "A Complete Unknow"a Katıldı

    Filmde Bob Dylan'a Timothee Chalamet hayat verecek.

    Beyazperde

    Benedict Cumberbatch, başrolünü genç neslin en başarılı yıldızlarından Timothee Chalamet'nin üstlenceği Bob Dylan biyografisi "A Complete Unknown"un oyuncu kadrosuna dahil oldu. Filmin yönetmenliğini "Logan", "Indiana Jones and the Dial of Destiny" gibi filmlere imza atan James Mangold yapacak.

    Cumberbatch filmde, Bob Dylan'a (Chalamet) ilham veren ve onun bugün bildiğimiz ikona dönüşmesine yardım eden bir folk şarkıcısı olan Pete Seeger'a hayat verecek. Müziği ve aktivizmi, Dylan'ın kendi müzik arayışında devam etmesini sağlayan şeydi ve karşılığında Seeger, Dylan'ın çalışmalarının ilk destekçilerinden biriydi. Bu yüzden aralarında bir nevi akıl hocası ya da danışmanlık ilişkisi de vardı.

    Geçtiğimiz hafta filmde Elle Fanning'in de rol alacağı duyurulmuştu. Timothee Chalamet ile daha önce Woody Allen'ın "A Rainy Day in New York" filminde rol alan Fanning, bu filmde Dylan'ın 1960'lı yıllardaki sevgilisi Sylvie Russo'yu canlandıracak.

    "A Complete Unknown"un oyuncu kadrosunda ayrıca Joan Baez'e hayat verecek olan Monica Barbaro (Top Gun: Maverick, FUBAR) da yer alıyor. Senaryosu Jay Cocks (Gangs of New York, Silence) tarafından kaleme alınan filmin çekimleri önümüzdeki yaz aylarında New York'ta başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top