Hesabım
    Cinderella's Curse: Disney Prensesi Dehşet Verici Bir Katile Dönüşüyor!

    Cinderella hikayesi kanlı bir korku filmi olarak yeniden yorumlanıyor.

    Disney

    Pek çok klasik çocuk edebiyatı karakteri ve peri masalının telif haklarının düşerek kamuya açık hale gelmesiyle, korku yönetmenlerinin zihinleri hayranlara bu karakterlerin kendi çılgın versiyonlarını sunmak için fazla mesai yapıyor.

    Çocukların sevgilisi Ayı Winnie ve arkadaşlarını korku filmine yerleştirerek izleyiciye sunan "Winnie the Pooh: Blod and Honey"nin devam filmine onay çıktığını öğrenmemizin hemen ardından, şimdi de yeni bir masal kahramanının korku filmine konu olacağını öğrendik.

    Üvey annesi ve kardeşleri tarafından hor görüldükten sonra prensin gönlünü kazanan, camdan ayakkabısı ile hatırladığımız Kül Kedisi Cinderella, 1950 yılında çıkan animasyon film "Külkedisi" ile Disney'in klasikleri arasına girdi. 2015 yılında ise Kenneth Branagh'ın yönetmen koltuğunda olduğu olduğu; Lily James, Richard Madden, Cate Blanchett gibi isimlerin rol aldığı canlı aksiyon filmi "Cinderella" geldi.

    Şimdi, Disney tarafından hem animasyon hem de canlı-aksiyon olarak beyaz perdeye taşınan prensesin mutlu sonuna alternatif geliyor. Bloody Disgusting'in haberine göre "Cinderella's Curse" (Cinderella'nın Laneti) adlı filmi Louisa Warren yönetecek.

    Henüz filmin konusuna dair bir detay yayınlanmadı ancak Warren, herkesin bildiği ve sevdiği prensesin hikayesinde benzersiz bir dönüş yaşatacağının sözünü izleyicilere verdi. "Elinde gerçekten korkunç bazı ölümler olacak" diyen yönetmenin sözleri filmde Cinderella'nın kurban olmak yerine korkunç bir katile dönüşeceği izlenimini veriyor. Onun bu hikayenin mağduru olduğunu göz önüne aldığımızda da intikam hırsı cinayetlerinin dürtüsü olabilir...

    Winnie the Pooh devam filmi ve Cinderella'nın yanı sıra "Peter Pan" ve "Bambi" için de yeni korku filmi uyarlamaları şu anda hazırlık aşamasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top