Hesabım
    "Flash"tan Son Fragman Yayınlandı

    DC Evreni'ni sıfırlayacak olan "The Flash" 16 Haziran'da vizyona giriyor.

    Hayranların merakla beklediği DC filmi "The Flash"tan son fragman yayınlandı. Geçtiğimiz ay CinemaCon'da ilk gösterimi yapılan ve çok olumlu yorumlar alan Andy Muschietti imzalı film 16 Haziran'da vizyona girecek.

    Yeni fragman, filmden daha fazla ipucu verirken Jeremy Irons'ın Alfred Pennyworth rolüne geri dönüşünü de gösteriyor. "The Flash", çok sevilen "Flashpoint" çizgi romanından uyarlandı ve Marvel'ın "Spider-Man: No Way Home"da yaptığı gibi paralel evren konusunu DC filmlerine taşıyacak.

    Ezra Miller'ın Barry Allen rolüne geri döndüğü film, çoklu evrenleri içeren anlatısıyla DC Evreni'ni sıfırlayacak ve James Gunn'ın tasarladığı yeni hikaye evrenine geçiş için bir adım olacak.

    Filmde Barry, güçleri sayesinde geçmişi değiştirebileceğini fark eder ve çocukluğundaki trajik olayın izlerini silmek ister. Ancak gücü dengesiz bir enerji kaynağıdır ve Barry zamanla oynayarak kendini meta-insanların olmadığı alternatif bir gerçeklikte bulur. Yani, General Zod (Michael Shannon) ve Krypton'lu arkadaşları Dünya'yı fethetmeye karar verdiklerinde, onları durduracak bir Superman artık yoktur.

    Bu alternatif zaman çizgisinde, Barry'nin çoklu evreni düzeltmesine yardımcı olabilecek yeni bir kahraman ekibi kurması gerekmektedir. Yeni müttefiklerinden biri, emeklilikten çıkacak olan Michael Keaton'ın Batman'inden başkası değil!

    Ayrıca Barry'nin alternatif bir versiyonu da filme dahil oluyor, ancak onun dost mu yoksa düşman mı olduğunu anlamak için henüz çok erken. Film son olarak, DCU'ya girişi Superman'in en karanlık çizgi roman hikayelerinden bazılarından ilham almış gibi görünen Supergirl'ü (Sasha Calle) tanıtıyor.

    "The Flash", zaman çizelgesini bozarak DC'nin geleceği ile ilgilenirken, aynı zamanda mevcut DC kahramanlarının sahnelerini de içerecek. Ben Affleck, rolü resmen bırakmasına rağmen Kara Şövalye olarak karşımıza çıkacak ve son zamanlarda öğrendiğimiz gibi, Gal Gadot da Wonder Woman rolünü yineleyecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top