Hesabım
    20. Altın Boğa Kısa Film Festivali Başvuruları Başladı

    İstanbul Erkek Lisesi tarafından düzenlenen yarışma tüm liselilerin katılımına açık!

    .

    İstanbul Erkek Lisesi tarafından bu yıl 20.si düzenlenecek olan Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması'nın başvuruları açıldı. Lise düzeyindeki herkesin katılabileceği bu yarışmada ilk üç sırada yer alan kısa filmler "Altın Boğa Özel Ödülleri" ile ödüllendirilecektir.

    Düzenlendiği yıllar boyunca Türkiye’nin farklı illerinden ve kültürlerinden 800’ü aşkın kısa film katılımı alan yarışmanın jürileri arasında Zeki Demirkubuz, Onur Ünlü, Hasibe Eren, Erkan Can, Atilla Dorsay, Yekta Kopan gibi pek çok alanında yetkin yönetmen, oyuncu ve sinema yazarı yer aldı. Bu yıl sonunda organize edilen ödül töreninde ise genç yönetmenlerin değerli jüri üyeleri Prof. Dr. Ceyhan Kandemir ve ekibi ile bir araya gelmesi sağlanacak.

    Yıllardır dünyanın farklı kültürlerini sinema çatısı altında toplamayı amaçlayan yarışma, her sene daha çok öğrenciyi sinema alanında teşvik etmeyi ve bu alandaki başarılarını ödüllendirmeyi hedefliyor.

    Son başvuru tarihi 2 Haziran 2023 olan 20. Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması hakkında detaylı bilgiye, katılım koşullarına ve ön başvuru formuna ielsinema.org adresinden ulaşılabilir.

    Altın Boğa Kısa Film Yarışması

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top