Hesabım
    Haziran'da TOD'da Neler Var?

    TOD, yaza girerken yepyeni orijinal içerikleri, dizileri ve Türkiye’de ilk kez gösterilecek filmlerle haziran ayında dopdolu bir seyir keyfi sunuyor!

    TOD

    Haziran ayında TOD tarafından yayınlanacak olan içerikler arasında büyük ilgi gören ve Star Trek hayranlarına nostalji yaşatmayı hedefleyen "Star Trek: Strange New Worlds" dizisinin 2. sezonu yer alacak. Parker Finn'in korku filmi "Gülümse (Smile)", Oscar ödüllü Jordan Peele imzalı "Kapan (Get Out)" ve "Biz (Us)" filmleri ile "Hayır (Nope)" gibi korku filmleri de haziran ayında televizyonda ilk kez yayınlanacak.

    Aileler için ise "Kaptan Porsuk Kayıp Hazinenin Peşinde (Two Buddies and a Badger: The Great Big Beast)" isimli animasyon filmi, denizlerin cesur kaptanı Kaptan Porsuk ve ekibinin büyük macerasını anlatarak ekranda keyifli bir deneyim sunacak.

    Michael Dorman'ın başrolünde yer aldığı "Joe Pickett" dizisi, Amerikalı yazar C.J. Box'un çok satan roman serisinden uyarlanmıştır. Dizi, Wyoming'deki küçük bir kırsal kasabada koruculuk yapan bir adamın ve ailesinin başından geçen olayları konu almaktadır. İkinci sezonu 7 Haziran itibarıyla her Çarşamba günü yeni bölümleriyle TOD'da yayınlanacak.

    Stephanie Savage ve Josh Schwartz tarafından yaratılan ünlü dizi "Nancy Drew" ise fantastik ve sırlarla dolu bir hikayeyi anlatmaktadır. Heyecanla beklenen 4. sezonuyla final yapacak olan dizi, Kennedy McMann'in "Nancy Drew" karakterini ve Alex Saxon'ın "Ace" karakterini son kez ekranlarda göreceğiz. Hayranlar, Ace ve Nancy arasındaki yeni gelişmeleri de merakla beklemekteler. "Nancy Drew" son sezonuyla 9 Haziran'dan itibaren her Cuma günü TOD'da yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top