Hesabım
    "Bird Box Barcelona"dan Yeni Fragman: Gözlerinizi Kapatmayı Unutmayın!

    Sandra Bullock başrollü "Bird Box" filminin spin-off'unda İspanya'da yaşanan dehşet dolu anları izleyeceğiz...

    Netflix, geçen ay yayınladığı kısa duyuru videosunun ardından "Bird Box Barcelona"nın ilk fragmanını yayınladı. Film, başrolünü Sandra Bullock'un üstlendiği 2018 tarihli Susanne Bier filmi "Bird Box"ın spin-off'u olarak izleyicileri bu kez İspanya'ya götürecek.

    Kendilerine bakan insanların anında delirmesine ve intihar etmesine neden olan gizemli varlıkların istila ettiği bir dünyada geçen ilk filmde Sandra Bullock, kendisini ve iki çocuğunu korumaya, gözleri kapalı bir şekilde güvenli bir sığınağa ulaşmaya çalışan yalnız bir kadını canlandırdı.

    "Bird Box Barcelona"da ise aksiyonun merkezi Amerika'dan Avrupa'ya kayarken, Sebastian (Mario Casas) adlı bir adamın kızıyla (Alejandra Howard) birlikte, diğer hayatta kalanlarla huzursuz ittifaklar kurup şehirden kaçmaya çalışmasını izleyeceğiz. Ancak bu arada beklenmedik ve daha uğursuz bir tehdit büyümeye devam eder...

    Filmde Mario Casas'a eşlik edecek isimler arasında Georgina Campbell (Barbarian), Diego Calva (Babylon), Patrick Criado, Lola Dueñas, Gonzalo De Castro, Michelle Jenner, and Leonardo Sbaraglia gibi oyuncular yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise David Pastor ve Álex Pastor oturuyor.

    Orijinal "Bird Box" Netflix için büyük bir hit oldu. Nielsen, filmin Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girdiği ilk yedi günde yaklaşık 26 milyon izleyici tarafından izlendiğini, Netflix ise dünya çapında bunun yaklaşık iki katı izleyici tarafından izlendiğini bildirdi.

    "Bird Box Barcelona" 14 Temmuz'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top