Hesabım
    Pierce Brosnan'lı Aksiyon Komedisi "The Out-Laws"ın İlk Fragmanı Yayınlandı

    Netflix yapımı filmde ayrıca Adam Devine, Ellen Barkin, Nina Dobrev gibi isimler rol alıyor.

    Netflix, yaklaşan filmi "The Out-Laws"ın komedi ve aksiyon dolu anlarıyla izleyicileri heyecanlandıran ilk fragmanını yayınladı.

    Filmin başrolünde yer alan "Workaholics" ve "Pitch Perfect" yıldızı Adam Devine, hayatının aşkıyla evlenmek üzere olan cana yakın banka müdürü Owen Browning'i canlandırırken, Pierce Brosnan ve Ellen Barkin, onun müstakbel kayınpederi ve kayınvalidesi olan Billy ve Lily McDermott karakterlerine hayat veriyorlar.

    Düğününe sayılı günler kalan Owen'ın çalıştığı banka, kötü şöhretli Hayalet Haydutlar çetesi tarafından soyulur. Müstabel eşinin ailesiyle geçirdiği garip tanışma gecesinden ayrıntıları hatırlamaya başlayan Owen, bu çetenin başında kayınpederinin olduğundan şüphelenmeye başlar...

    Komedi, aksiyonun yanı sıra Brosnan'ın eski 007 günlerine değinen şık bir James Bond referansıyla eğlendiren "The Out-Laws" fragmanı, izleyicileri komik ve heyecanlı bir yolculuğa çıkarıyor. Evan Turner ve Ben Zazove'nin senaryosu, partnerinin memnun etmesi zor ailesini cezbetmeye çalışan aptal ama sevimli bir karakter önermesiyle başlayan romantik komedi türündeki hikayeyi, banka soygunları ve uluslararası suç komplolarıyla dolu bir dünyaya taşıyarak türleri alt üst ediyor.

    Tyler Spindel'in yönettiği "The Out-Laws"ta; "The Vampire Diaries"in yıldızı Nina Dobrev, Owen'ın sevgilisi Parker McDermott rolünde, "Guardians of the Galaxy" serisinin Yondu'su Michael Rooker, Ajan Oldham rolünde yer alıyor. Owen'ın ebeveynlerine ise Julie Hagerty ve Richard Kind hayat veriyor.

    "The Out-Laws" 7 Temmuz'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top