Hesabım
    "Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı"dan Yeni Fragman!

    "Insidious" serisinin son filmi "The Red Door"dan yeni bir fragman yayınlandı.

    Sony Pictures ve Blumhouse, devam filmi "Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı"nın (Insidious: The Red Door) ikinci ve son fragmanını yayınladı.

    Serideki beşinci genel film olan "Kırmızı Kapı", ön film görevi gören ve odağı Lin Shaye'nin psişik karakterine çeviren üçüncü ve dördüncü filmin aksine, 2013'teki "Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2" (Insidious: Chapter 2) olaylarını takip ediyor.

    İkinci film, Lambert ailesinin üyeleri Josh (Patrick Wilson) ve Dalton'un (Ty Simpkins) bir daha Öte'ye yansıtılmamak için anılarını bastırmalarıyla sona erdi.

    On yıl sonra, Dalton cennet gibi, sarmaşıklarla kaplı bir üniversiteye gidiyor ve astral projeksiyon yetenekleriyle uğraşıyor. Ancak Dalton'ın üniversite hayali, geçmişinin bastırılmış iblisleri aniden geri dönüp her ikisine de musallat olunca bir kabusa dönüşüyor.

    Her iki oyuncu da "Kırmızı Kapı" için geri dönüyor. Patrick Wilson ayrıca filmin yönetmen koltuğuna oturarak ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesine imza atıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Andrew Astor, Hiam Abbass, Sinclair Daniel, Peter Dager ve Jarquez McClendon'ın olduğu film için Rose Byrne ve Lin Shaye de geri döndü.

    Scott Teems (Halloween Kills) senaryoyu Leigh Whannell ve Jason Blum'un bir hikayesine dayanarak kaleme aldı. "Kırmızı Kapı" serinin Leigh Whannell tarafından yazılmayan ilk filmi olarak dikkat çekiyor.

    "Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı" 6 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top