Hesabım
    "The Flash" ve DC Evreni'ndeki Değişim "Aquman 2"yi Nasıl Etkiledi?

    James Wan, 16 Haziran'da vizyona girecek olan "The Flash"ın "Aquaman and the Lost Kingdom" üstündeki etkisini anlattı.

    Warner Bros.

    DC Genişletilmiş Evrendeki olayları sarsacak ve Snyder evreninden ayrılarak James Gunn'ın yeni DC Evreni'ne geçişi sağlayacak olan ancak bunu nasıl yapacağı tam olarak bilinmeyen "The Flash" filminin vizyona girmesine yalnızca bir hafta kaldı.

    "The Flash"tan sonra, DC Genişletilmiş Evreni'nin parçası olan sadece iki film kaldı - esasen bağımsız ve daha küçük bir hikaye olan "Blue Beetle" ve James Wan'ın "Aquaman and the Lost Kingdom" (Aquaman ve Kayıp Krallık) filmi.

    Film, 2018'de 1.14 milyar dolar kazanarak tüm DCEU filmleri arasında en yüksek hasılata sahip olan "Aquaman" filminin devamı niteliğinde ve Aralık ayında vizyona gireceği için gerekirse birkaç son dakika ayarı yapmak için hala biraz zamanı var. Peki "The Flash", DC Evreni'ni değiştirirken "Aquaman 2"yi de değiştirecek mi?

    THR ile bir röportaj gerçekleştiren James Wan, "The Flash"ın "Aquaman" devam filmi üzerinde önemli bir etkisinin olmayacağını doğruladı. Bununla birlikte, neler olup bittiğine ve kendi filmini nasıl etkileyebileceğine de dikkat etmesi gerektiğini belirtti:

    "Yol boyunca ayarlamalar yapmak zorunda kaldım. DCU birçok farklı versiyondan geçti ve bu filmle ilgili zorlayıcı şeylerden biri de neler olup bittiğini takip etmekti.

    Neyse ki, Aquaman evreni dünyanın geri kalanından oldukça uzakta. Diğer filmler ve karakterlerle ilgili olması gerekmeyen birçok farklı su altı krallığına gidiyoruz, bu yüzden bu açıdan bağımsızız.

    Bu yüzden çok fazla etkilenmeden hikayemi kendi başıma anlatabilirim ama aynı zamanda neler olup bittiğine de dikkat etmem gerekiyor."

    Post prodüksiyonu ne zaman bitireceği sorulduğunda Wan, "Yakında bitirmeyi umuyorum" diyor ve bunun pek çok hareketli parçası olan büyük bir film olduğunu ekliyor. İlk filmden ton açısından oldukça farklı olduğunu, eğlenceli bir aksiyon-fantezi filmi olmanın yanı sıra gerçek bir mesajla daha ciddi bir arka planın olduğunu söylüyor.

    "Aquaman and the Lost Kingdom" 22 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top