Hesabım
    "Sympathy for the Devil" İlk Fragman: Nicolas Cage Cehennemi Yaşatıyor!

    Nicolas Cage and Joel Kinnaman'lı psikolojik gerilim filminden ilk fragman yayınlandı.

    Başrollerini Nicolas Cage ve Joel Kinnaman'ın paylaştığı yeni psikolojik gerilim filmi "Sympathy for the Devil"in ilk resmi fragmanı yayınlandı.

    Joel Kinnaman filmde, doğum sancısı çeken karısına yetişmek üzere Las Vegas bölge hastanesine giden kendi halinde bir adam olan David'i canlandırıyor. Ancak kırmızı giysili, şeytani ve gizemli bir kişinin (Cage) zorla arabasına binmesiyle gecesi tam anlamıyla kabusa dönüyor.

    Onu silah zoruyla tutan gizemli yolcu, bir restorana gitmesini ister. İkili burada kendilerini yüksek bahisli bir kedi-fare oyununun içinde bulurlar ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı netleşir.

    "Sympathy for the Devil", Western filmi "The Old Way"in ve Kont Dracula'yı canlandırdığı korku-komedi filmi "Renfield"ın ardından, Nicolas Cage'in bu yıl içinde çıkan üçüncü filmi olacak. Ancak Cage bundan önce, yakında çıkacak büyük bir stüdyo filminde sürpriz bir cameo ile hayranlarını sevindirecek.

    "Suicide Squad" ve "The Killing"in yıldızı Kinnaman ise son olarak John Woo ile Woo'nun yirmi yıl sonraki ilk Amerikan filmi olan ve diyalog içermeyen aksiyon filmi olan "Silent Night"ta çalışıyor.

    "Sympathy for the Devil"in yönetmen koltuğunda, daha önce "The Operative", "The Secrets We Keep" gibi filmlere imza atan Yuval Adler oturuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top