Hesabım
    "Maske: Nezaketle Tebessüm" Sinemalarda!

    "Maske: Nezaketle Tebessüm" Türkiye sinemasına yeni bir soluk getiriyor....

    Yapımı Satre Film Yapım’a yapımcılığı Hande Ertaş ve Emrah Ertaş’a ait olan "Maske: Nezaketle Tebessüm" sinema salonlarında izleyicilerini bekliyor.

    Cesur hikayesiyle beyaz perdede baş döndürücü bir etki yaratacak filmin oyuncu kadrosunda kadrosunda; Kaan Turgut, Nilay Deniz, Mert Turak, Erdinç Gülener, Burç Kümbetlioğlu, Altan Erkekli, Hakan Vanlı, Ulvi Alacakaptan gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Berker Berki üstleniyor.

    Ters köşelerle dolu ve yerli sinemamızda benzeri görülmemiş bir film olan "Maske: Nezaketle Tebessüm" gizem, gerilim ve kara komediyi bir arada barındırarak, şaşırtıcı kurgusuyla seyircilere sürekli tahminler yaptıracak.

    Film, gençlik yılları travmalarla geçen Barış’ın yaşadıklarını atlatamayıp yaşama devam etmek için çeşitli "kandırma" yöntemleri bulmasını konu alıyor. Başarılı oyuncu Kaan Turgut’un hayat verdiği Barış karakteri çelişkili ruh hali ve kontrolünü sağlayamadığı duygularıyla kılıktan kılığa girerken hem kendisini hem de çevresindekileri tahmin edilemeyecek olaylara sürükler. Ancak aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir...

    "Maske: Nezaketle Tebessüm" sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top